Мед Атлант

Стало відомо, коли попрощаються з відомим гумористом-сміхованцем

Як раніше повідомляло МІСТО, 24 серпня, на Прикарпатті помер відомий український  поет, гуморист-сміхованець, громадський діяч Микола Кавацюк.

Панахида відбудеться 26.08.2020 року о 16:30 год.
Похорон відбудеться 27.08.2020 року о 9:30 год. з дому покійного (с. Мишин, вул. Січових Стрільців, 116)

Сумна звістка приголомшила… на 42 році життя перестало битися серце доброго друга, інтелігентної чуйної людини, мрійника і поета, артиста Миколи Кавацюка. Більша половина життя його пройшла на сцені, весь життєвий шлях – як на долоні, – повідомляють на сторінці Відділу культури, молоді та спорту Коломийської РДА.

Впродовж 1985-1994 років навчався в Мишинській ЗОШ І-ІІІ ст., яку закінчив з відзнакою. Після закінчення Коломийського індустріально-педагогічного технікуму, три роки працював вчителем фізичного виховання в Раківчицькій ЗОШ І-ІІІ ст., в цей же час заочно навчався на філософському факультеті Прикарпатського національного університету.

З жовтня 2002 до квітня 2005 року працював педагогом-організатором та вчителем початкових класів Мишинської ЗОШ І-ІІ ст., потім ще рік роботи у Кийданецькій ЗОШ І-ІІ ст. З серпня 2006 розпочав роботу методистом центру культурно-освітньої роботи і народної творчості у відділі культури і туризму Коломийської райдержадміністрації.

Уже за рік отримав ранг державного службовця на посаді провідного спеціаліста з питань туризму відділу культури. Активно проводив виїзні семінари з питань організації «зелених» садиб, до 2018 року був незмінним ведучим фестивалів і свят різних рівнів. Починаючи з 2003 року публікував авторські вірші та переклади у літературно-мистецькому альманасі «Джерельні дзвони», у місцевій пресі. Вів активну громадську роботу: ініціював і провів низку благодійних концертів та акцій на підтримку хворих дітей, поранених бійців АТО, неодноразово виїжджав у рамках волонтерських програм безпосередньо до лінії розмежування. Загалом понад 12 років віддав роботі у відділі культури, встиг попрацювати актором драмтеатру. Мріяв про великі ролі і видання книжки поезії.

Жартувати і веселити людей було його захопленням: понад 20 років життя на сцені дарував усім добрий настрій. Неодноразово був лауреатом Міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів гумору.
Користувався повагою, за всіх обставин любив жартувати, був позитивним, надійним другом. Таким він залишиться у нашій пам’яті назавжди…
Світла пам’ять про Миколу Кавацюка збережеться у серцях тих, хто його знав, любив та поважав на довгі роки. Сумуємо… пам’ятаємо… розділяємо горе з родиною і друзями, – йдеться в дописі Відділу культури, молоді та спорту Коломийської РДА.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...