Мед Атлант

Долинським рятувальникам подарували 70 комплектів літньої та зимової повсякденної форми

Сьогодні, 27 серпня,  міський голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд з приємністю вручив рятувальникам 70 комплектів літньої та зимової повсякденної форми, закупленої в рамках Програми підтримки підрозділу ДСНС в Долинському районі.

Разом з керівниками служби мені приємно це робити. Рятувальникам потрібні ці комплекти форми. Адже дуже наше життя, рятують наше майно. Рятувальники в нашій державі разом з військовослужбовцями та служителями церкви займають чільне місце в рейтингу довіри. І недаремно. Тому, що вони свою непросту, небезпечну роботу виконують з мужністю, честю, совістю, – каже міський голова.
Долинська міська рада за останні роки в рамках Програми підтримки підрозділу ДСНС в Долинському районі, інвестували досить великі кошти на придбання обладнання та інвентарю.
До того ж, успішно працюємо з нашими партнерами з Опольського повіту, за ці роки отримали декілька автомобілів (спеціалізований легковий і два пожежні ). Все це покращує якість роботи наших рятувальних підрозділів. Хоча й проблемних питань ще вистачає. Ми сьогодні говорили про те, що потрібно ще цього року зробити. Не зважаючи на серйозну фінансову скруту і не тільки в Долині, а всіх містах, я сподіваюся, що нам вдасться придбати необхідне вже в найближчий час. Тому сьогодні я тут з тим, щоб подякувати ще раз! Дякую і керівництву і особовому складу за їхню самовіддану роботу! – наголосив під час зустрічі міський голова.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...