Мед Атлант

На Калущині поблизу лісу знайшли зниклу 13-річну дівчину

Як раніше інформувало МІСТО, на Калущині зникла 13-річна дівчина.

Сьогодні, 28 серпня, о 09:00 до Калуського Районного відділу Управління ДСНС в області надійшов лист від Калуського відділу ГУ НП в області, про те, що 27 серпня близько 19:20 вийшла з дому гуляти із собакою та не повернулась до місця постійного проживання дівчинка, жителька села Ріп’янка Калуського району.

До проведення пошукових робіт залучено 20 працівників поліції, 20 працівників Національної гвардії України та місцеве населення, повідомили у пресслужбі ДСНС.

О 10:05 годині  для надання допомоги в проведенні пошуково-рятувальних робіт направлено пошуково-рятувальне відділення міста Івано-Франківськкінологи, Спеціалізована пошуково-рятувальна частина Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. На місці події також працювала мобільна оперативна група Калуського районного відділу Управління ДСНС в області.

О 13:10 годині дівчина самостійно вийшла з лісового масиву поблизу села Мислів Калуського району та в задовільному стані була доставлена працівниками поліції до місця постійного проживання.

Загалом до пошуків від Управління ДСНС в області було залучено 9 чоловік особового складу, 2 собаки, 4 одиниці техніки, в тому числі 1 Богун та 1 квадрокоптер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...