Мед Атлант

Представили нового головного тренера МФК “Прикарпаття”

У МФК “Прикарпаття” новий головний тренер – Руслан Мостовий.

Як раніше інформувало МІСТО, новим головним тренером “Прикарпаття” став Руслан Мостовий.

Сьогодні, 4 вересня, міський голова Руслан Марцінків його офіційно представив.

Перш за все я дякую тренеру Володимиру Ковалюку за чотири роки важкої роботи. Безумовно, ми зросли за цей час. Багато було звитяг, перемог в нашому клубі!  Ми не змінюємо концепцію нашого родинного клубу. Для нас важливий мікроклімат команди. І ми беремо командною грою! Тепер, ми маємо ставити більші і вищі завдання! Отже, покращуємо тренувальний процес, менеджмент і досягаємо нових висот! Нам пора зростати, – йдеться у дописі мера.

Руслан Мостовий (02.06.1974) народився у Львові і встиг пограти в заключному чемпіонаті СССР за «Карпати» з Кам’янки-Бузької. Також він виступав за жидачівський «Авангард», «Львів», чортківський «Кристал», тисменицький «Хутровик», хмельницьке «Поділля», рогатинський «Техно-Центр», а в 2001 році перейшов у Росію, де став легендою «Спартака» з Нальчика (зіграв 196 матчів, був їх капітаном і допоміг вийти в 2005 році в російську Прем’єр-лігу). В 2007 році Мостовий також виступав за російську «Том».

Повернувшись в Україну, Руслан, крім «Прикарпаття», грав за луцьку «Волинь», з якою виграв Першу лігу-2009/10, ужгородське «Закарпаття», бурштинський «Енергетик» і «Львів». Кар’єру завершив у 38-річному віці.

Тренерську кар’єру Мостовий почав з аматорських колективів Львівщини, а в сезоні-2016/17 очолив винниківський «Рух», який сходу вивів з Другої ліги у Першу. Далі працював з юнаками моршинської «Скали», а впродовж останнього року очолював юніорську команду луцької «Волині» (U19), інформують на сторінці МФК Прикарпаття.

Володимир Ковалюк очолював  футбольний клуб з 2016-го року. Під його керівництвом команда вийшла з Другої ліги в Першу. У минулому сезоні івано-франківський клуб зайняв 12-е місце в чемпіонаті першого дивізіону, набравши в 30-ти матчах 30 очок. У нинішньому – вилетів з Кубка України, програвши в першому раунді турніру хмельницькому Поділлю в серії післяматчевих пенальті.

Після звільнення Володимир Ковалюк залишиться директором стадіону “Рух”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...