Мед Атлант

Від коронавірусної хвороби помер 63-річний калушанин

Станом на 4 вересня, за інформацією офіційного сайту Калуської міської ради, від коронавірусної хвороби на Калущині померло вже 30 людей. Одна смерть додалася за останню добу.

Як повідомила виданню “Вікна” медичний директор Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш, 3 вересня лікарня отримала позитивний результат ПЛР-тесту пацієнта, який помер ще 26 серпня, —  жителя міста Калуша, 1957 року народження. Його було госпіталізовано 13 серпня.

Таким чином, за один день, 26 серпня, в лікарні померли троє людей, яким згодом підтвердили діагноз коронавірусної хвороби. Нагадаємо цього ж дня помер 77-річний калушан та 73-річна жінка з Калуського району, а позитивні результати їхніх ПЛР-тестів лікарня отримала 2 вересня.

З 30-ти померлих від коронавірусу на Калущині, 19 — чоловіків і 11 — жінок. 20 — мешканці міста Калуша, 10 — з сіл Калуського району.  У Калуші померли шестеро жінок і 14 чоловіків, у Калуському районі — п’ятеро  жінок і стільки ж чоловіків.

Усі померлі від коронавірусу на Калущині — віком від 40 років. Троє осіб — віком 40-50 років, десятеро  — 50-60 років, шестеро — 60-70 років і одинадцять  — старші за 70 років.

Половина смертей хворих з коронавірусом на Калущині — 15 — за серпень. Нагадаємо, семеро хворих померли у квітні, один — у травні, двоє — у червні і п’ятеро — у липні.

Читайте також: 60 % ліжок для хворих на ковід чи з підозрою у лікарнях Франківщини зайняті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...