Мед Атлант

У Снятинському районі не відвели місця для розміщення політичної агітації

В Івано-Франківську визначили 97 місць для розміщення передвиборчої агітації. Відповідне розпорядження підписав мер міста Руслан Марцінків. А у Снятинській міськраді на запит ОПОРИ відповіли, що виконавчий комітет місць для передвиборчої агітації не відводив.

Відповідно до частини 3 статті 53 Виборчого кодексу, місцеві органи виконавчої влади, органи влади Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування не пізніш як у перший день виборчого процесу відповідних виборів відводять місця та обладнують стенди, дошки оголошень у людних місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

ОПОРА  звернулися із запитами на отримання публічної інформації про відведення місць для розміщення передвиборної агітації до міських і селищних рад, які є центрами районів Івано-Франківської області за старим адміністративним устроєм.

Проаналізувавши відповіді на запити, представники ОПОРИ на Прикарпатті з’ясували, що  виконавчі комітети Богородчанської, Рожнятівської селищних громад, Бурштинської, Галицької, Долинської, Калуської, Коломийської, Надвірнянської, Рогатинської та Тлумацької міських рад  прийняли відповідні рішення про відведення місць для проведення передвиборної агітації. У Снятинській міській раді відповіли, що рішенням виконавчого комітету не відводили місця для розміщення передвиборної агітації

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...