Мед Атлант

Підгузки, дитяче харчування та алкоголь: на Богородчанщині судили жінку за крадіжку з супермаркету

14 липня близько 16:00 у магазині «Еко-маркет» у селищі Богородчани жінка вчинила крадіжку.

Зловмисниця непомітно взяла з вітрини магазину кілограм курячих крил, пральний порошок, шампунь для волосся, підгузники, напій вермут, суміш швидкого приготування “Малиш”, суміш суху молочну “Малютка”, сметану “Простоквашино”, сіль “Морячка морська харчова”, пюре “Gerber”, чотири пляшки пива світлого “Старий мельник”, паштет “Онісс”, чотири рулони паперу туалетного, лавровий лист, кілограм молодої картоплі, 0,560 кілограм цибулі, 0,77 кілограма молодого буряка, 0,29 кілограма часника вагового, масло “Ферма” , сир “Фета”. Жінка не оплативши продукти пронесла все повз касу та склала у камеру схову, а сама вийшла з магазину.

Трохи згодом близько 17:57 вона повернулась до магазину, склала викрадені товари у пакети, але була викрита працівниками магазину.

Допитана в судовому засіданні свою вину у скоєнні інкримінованих дій визнала повністю. Пояснила, що через матеріальну скруту вирішила вчинити крадіжку. У вчиненому щиро розкаялась.

Жінку визнали винуватою у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст. 185 КК України та призначити їй покарання у виді громадських робіт строком на 120 годин. Всі продукти повернули у магазин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...