Мед Атлант

Щасливий дитячий світ: юна  франківська співачка Vlada K презентує новий кліп

Вже два роки відома франківська співачка VladaK професійно займається вокалом. У юної зірки є 5 авторських пісень. Чотири з них можна переглянути на її авторському каналі, а презентація п’ятої відбудеться 12 вересня о 19:00 у Fazendafamilypark.

Організатори наголошують, що концерт буде цілком безпечним – з дотриманням усіх карантинних вимог. Окрім того, на презентацію запрошений зірковий гість DZIDZIO, який разом з Владою виконає пісню.

«Дуже приємно працювати з такою юною артисткою. Окрім того, що вона дуже обдарована, вона ще й дуже стійка. Вона багато чого встигає за свій робочий день. Я захоплююсь нею”, – каже продюсер дівчинки Ірина Батюк.

Для зйомки кліпу на нову пісню було задіяно близько сотні дітей.

«Страшно мені не було, я вже звикла до зйомок. Все пройшло дуже класно. Я задоволена, бо ця робота мені страшенно подобається. У нас було дуже багато репетицій, всі знали своє завдання і робили все чітко по плану. Під час зйомок ми дуже здружилися. Ідея кліпу належить моїй команді та батькам”, – каже Влада.

На зйомках працювала величезна команда стилістів, хореографів, викладачів, дітей та режисерів. Репетиції зайняли близько місяця, окремо займалися з Владою, а окремо з дітками. У кліпі намагалися відтворити світ, де взагалі немає дорослих, лише діти, а VladaK – головна зірка. Самі зйомки зайняли чотири дні. Найважчим було те, що у кліпі не повинно було бути жодної дорослої людини, а це дуже важко організувати.

«Моя пісня про те, що не потрібно засмучуватись через дрібниці, а треба вірити в краще та іти до того, що ви собі задумали. Я хочу, щоб люди завжди були радісні та щасливі”, – ділиться дівчинка.

Один з найектстримальніших моментів зйомки був у Львові, в аеропорту. Саме він чи не найбільше сподобався всьому знімальному колективу. Окрім того, це була найшвидша зйомка – без права на помилку, адже у команди було лише 13 хвилин, бо літак мав відлітати.

«Мене постійно запрошують на різні конкурси, концерти, розміщують мої статті в журналах, мої фото є на багатьох обкладинках і це мені дуже подобається”, – ділиться юна зірка.

Дівчинка каже, що відчуває себе відомою співачкою.

«На свої вісім років Влада робить справді крутий продукт, вона кожного дня займається у продюсерському центрі разом з викладачами. Це колосальна робота дівчинки та її команди. Окрім вокалу юна зірка активно займається хореографією, вона також є Міні-міс світу 2019 та Маленькою міс України 2019. Особа різностороння, творча, і попри свій вік у неї вже ціла колекція різних титулів”, – каже менеджер дівчинки.

Сторінка Vlada K у Facebook 

Сторінка Vlada K у Instagram

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...