Мед Атлант

Чоловік, який погрожував туристам у Карпатах, вибачився за свою поведінку. ВІДЕО

Нещодавно калуським туристам, в складі яких було 12 дітей та учасники спілки ветеранів АТО, погрожував чоловік з пістолетом.

Група поїхала на відпочинок на озеро Несамовите Карпатського національного парку, де під час обіду мешканець Делятина, ймовірно, в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, почав вимагати від туристичної групи покинути альтанки або ж заплатити 200 гривень, інформують “Вікна”.

Чоловік, не надавши жодних документів, аргументував свій вчинок тим, що це його територія. Група туристів пояснила, що за 20 хвилин завершать обід і покинуть територію. Згодом незадоволений подальшим розвитком подій, погрожував калушанам зброєю.

Днями на своїй сторінці у Фейсбуці голова спілки ветеранів АТО Калущини, тренер ДЮСШ «Сокіл» Олександр Соколовський оприлюднив відеозвернення винуватця події, у якій чоловік вибачається за свою поведінку.

27 серпня 2020 року на території форельного господарства, яке я орендую в Говерлянському лісгоспі ставля прикрий інцидент між мною і групою туристів з Калуша. У зв’язку з моїм самопочуттям… у мене цукровий діабет. Через великий вміст цукру, роздратованість  я не вникнув в суть слів і сталося непорозуміння. В зв’язку з цим, якщо  я когось образив прошу свого вибачення і закликаю всіх до примирення і порозуміння.

Звернення Пригродського Василя Михайловича, щодо неприємного інциденту, який стався 27 серпня на відпочинковій зоні неподалік Заросляка між ним та калуськими туристами…

Опубліковано Oleksandr Sokolovskyi Середа, 9 вересня 2020 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...