Мед Атлант

Франківські патрульні затримали чоловіка, який ножем поранив перехожого. ФОТО

12 вересня о 21:40 на лінію «102» поступило від медичних працівників повідомлення, що в лікарню доставлено місцевого жителя 1981 року народження з ножовим пораненням.

В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що подія мала місце того ж вечора по вулиці вул. Отця Блавацького, коли потерпілий повертався додому, інформує пресслужба обласної поліцїі.

У той час компанія з трьох чоловік на вулиці розпивали спиртні напої. В подальшому один із чоловіків, добряче на підпитку, вчинив з потерпілим словесний конфлікт, під час якого ножем вдарив франківця в область черевної порожнини.

Потерпілий, поранений, самотужки викликав медиків і правоохоронців.

Патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Івано-Франківського відділу поліції виїхавши на місце події для затримання 30-річного зловмисника.

З місця події слідчі вилучили знаряддя вчинення злочину та інші речові докази.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого поранення бокової частини черевної порожнини з пошкодженням печінки госпіталізовано до медичного закладу.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Прикарпатцю повідомлено про підозру за скоєння кримінального правопорушення передбачено ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...