Мед Атлант

Поліцейські розшукують грабіжників, які серед ночі напали на калушанок

Правоохоронці Івано-Франківщини розслідують два грабежі, які сталися у Калуші упродовж ночі. Проводиться комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій, які спрямовані на встановлення зловмисників.

13 вересня о 22:25 надійшло повідомлення на лінію «102» від 24-річної калушанки, що невідома особа вирвала з рук сумку, у якій знаходилися гроші, документи та інші цінні речі потерпілої. Вночі 14 вересня о 03:50 невідомий здійснив грабіж на 30-річну мешканку Калуша. Жінка втратила сумку, кошти, документи і банківські карточки.

Грабіжники викрадали сумки силою й тікали. Потерпілим не завдано тілесних ушкоджень. Що цікаво, в обидвох випадках зловмисник привертав увагу «жертви», вітаючись з ними, а потім різко виривав з рук сумку.

Правоохоронці оглянули місце події і прилеглу територію, на цих ділянках камер відеоспостереження не виявлено. Всю ніч поліцейські груп реагування патрульної поліції прочісували вулиці Калуша, аби розшукати зловмисників. Проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій спрямованих на розкриття кримінального правопорушення.

За цими фактами слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 ККУ (грабіж). Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...