Мед Атлант

П’яного франківця, який наніс ножові поранення співмешканці, взято під варту

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури жителю обласного центру повідомлено про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України) та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Встановлено, що підозрюваний у ході словесного конфлікту наніс своїй співмешканці два ножові поранення в область черевної порожнини, спричинивши останній тяжкі тілесні ушкодження. Після конфлікту потерпілу доставлено до медичного закладу, а зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 11 вересня, близько 20 години вечора до поліції надійшло повідомлення від медиків, що в лікарню доставлено місцеву жительку 1967 року народження з ножовим пораненням.

В ході з’ясування всіх обставин події, правоохоронці встановили, що потерпіла за місцем проживання розпивала спиртні напої із 63-річним співмешканцем. В подальшому між співжителями, які були добряче на підпитку, виникла сварка на побутовому грунті.

В ході конфлікту чоловік погрожував жінці, після чого, остання вибігла з квартири. Розлючений співмешканець взяв до рук кухонного ножа, наздогнав потерпілу на вулиці та наніс два ножові поранення в ділянку черевної порожнини та руку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...