Мед Атлант

На Прикарпатті виявили два факти незаконного видобутку піщано-гравійної суміші. ФОТО

Один з випадків поліцейські задокументували на Тисмениччині, а інший – в Тлумацькому районі. За обома фактами незаконного видобування піщано-гравійної суміші слідчі розпочали кримінальні провадження.

Вчора, 15 вересня, працівники групи реагування патрульної поліції Тлумацького відділення поліції під час несення служби, на березі річки Дністер, виявили 51-річного мешканця району, який здійснював незаконне видобування піщано-гравійної суміші на свій автомобіль «ЗІЛ 131».

Транспортний засіб поліцейські вилучили і помістили на територію відділення поліції.

Слідчі задокументували незаконні дії і розпочали досудове розслідування.

Того ж дня до Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що у с. Драгомирчани, з берега річки «Бистриця –Солотвинська» невідомі особи здійснюють забір піщано-гравійну суміш та грузять на вантажний автомобіль.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

На місце виклику одразу ж прибули правоохоронці, де виявили двох мешканців Івано-Франківська, які на березі річки «Бистриця –Солотвинська» здійснювали за допомогою ескаватора «Атлас» забір піщано-гравійної суміші на вантажний автомобіль «КАМАЗ», без жодних дозвільних документів на видобуток та перевезення.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Транспортні засоби вилучено та поміщено на територію відділу поліції.

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...