Мед Атлант

На Прикарпатті п’яний водій фури пошкодив кабель сигналізації

На Івано-Франківщині поліцейські охорони затримали п’яного водія, який пошкодив кабель сигналізації. Близько 18:00 год працівники Управління поліції охорони в Івано-Франківській області отримали повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з території шиномонтажного заводу.

Про це інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Прибувши за адресою правоохоронці помітили фуру, яка намагався виїхати з території заводу. Поліцейськими охорони було прийнято рішення зупинити транспортний засіб та перевірити водія. Під час спілкування водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали.

З’ясувалося, що водій розвертався на території заводу, не розрахував габарити машини, зачепив та розірвав кабель охоронної сигналізації, цим наніс власнику збитків приблизно на 4000 гривень.

На місце події поліцейські викликали екіпаж патрульної поліції, щоб перевірити горе-водія на предмет вживання алкогольних речовин. Результат огляду на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager підтвердив припущення правоохоронців – 2,96 проміле.

Тепер чоловікові доведеться відшкодувати власнику завдані збитки та відповісти за правопорушення згідно чинного законодавства.

Читайте також: Патрульні знайшли водія, який вчинив ДТП у Франківську на Мазепи та зник. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...