Мед Атлант

Від коронавірусу помер військовослужбовець з Івано-Франківської області

Вчора, 15 вересня, від коронавірусу помер військовослужбовець з Івано-Франківської області. У Збройних Силах України  це вже восьмий летальний випадок від коронавірусу.

Про це інформують в Командуванні Медичних сил Збройних Сил України.

Військовослужбовець ЗС України захворів 19 серпня 2020 року та був госпіталізований до Івано-Франківської міської лікарні. Незважаючи на проведену терапію стан пацієнта погіршувався. Хвороба протікала з вираженою симптоматикою. Військовослужбовець також мав хронічні супутні захворювання.

15 вересня стан здоров’я хворого різко погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.

За минулу добу в ЗСУ зареєстровано 31 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них у закладах охорони здоров’я перебуває 7 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 4 військовослужбовця, Рівненський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець та Центральна міська клінічна лікарня м. Івано-Франківська – 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...