Мед Атлант

Машину вилучили: на Косівщині поліція задокументувала незаконний забір гравію

На Косівщині поліцейські задокументували незаконний забір гравію.
Про це повідомили у секторі комунікації поліції області.
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо мешканця Косівського району, який незаконно видобував гравій з русла річки «Черемош». Поліцейські Прикарпаття й надалі продовжуватимуть реагувати на всі повідомлення, пов’язані з незаконним видобутком та працюють над тим, щоб винних притягнути до відповідальності.
Вчора, 16 вересня, під час несення служби на території обслуговування працівники групи реагування патрульної, в селі Слобідка, на березі річки «Черемош», виявили автомобіль «ЗІЛ 131», завантажений піщано-гравійною сумішшю.
Як встановили правоохоронці, до незаконного видобутку причетний 48-річний мешканець району. Дозвільних документів на видобування корисних копалин у правопорушника не було. Транспортний засіб із сумішшю поліцейські вилучили та помітили на територію відділу поліції.
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 240 Кримінального кодексу України.
Поліція Прикарпаття вкотре нагадує, що видобуток піщано-гравійної суміші та інших корисних копалин у заплавах та руслах річок заборонений природоохоронним законодавством.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...