Мед Атлант

Молоді офіцери підкорили Карпати. ФОТОРЕПОРТАЖ

Випускники українських військових вишів піднялися на гору Ґорґан Явірницький. Це похід протяжністю 18 км на висоту 1467 метрів над рівнем моря.

Про це інформує 10 Гірсько- Штурмова Бригада.

Що найперше має зробити молодий офіцер, попавши на службу в гірсько — штурмову бригаду? Саме так — вийти у гори, – йдеться у повідомленні.

Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...