Мед Атлант

На Яремчанщині поліція знайшла 14-річного хлопця, який заблукав у лісі. ФОТО

На Яремчанщині поліцейські оперативно встановили місцеперебування підлітка, який заблукав у лісі.

До поліції близько 14 години за допомогою до поліцейських зателефонував 14-річний хлопець, який повідомив, що під час збирання грибів поблизу гори Заросляк втратив зв’язок з батьком і не знає як вийти з лісу. Дитина була сильно схвильована, оператор служби «102» заспокоїла хлопця та оперативно направила екіпажі поліції на пошуки.

Телефонний зв’язок з хлопцем з’являвся періодично, поліцейські в цей час спілкувались з ним та намагались дізнатись де підліток, підтримували його, щоб він не панікував. Вже за дві години хлопця зустріли поліцейські, а відтак передали батькові цілим та неушкодженим.

Відразу після повідомлення до ймовірного місця перебування дитини у районі селища Ворохта вирушили працівники слідчо-оперативної групи, ювенальні поліцейські, скеровано групу реагування патрульної поліції, про пошук заблукалого підлітка повідомили рятувальників.

Близько 16 години до поліцейських надійшло повідомлення про те, що хлопець вийшов з лісового масиву на дорогу, де його помітив випадковий водій та доправив до контрольно-пропускного пункту у підніжжі Говерли. З хлопцем все гаразд.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...