Мед Атлант

Від коронавірусу помер житель Калуського району

Станом на 18 вересня, від коронавірусної хвороби на Калущині померли вже 43 людини. Одна смерть додалися за добу 17 вересня.

Як повідомила “Вікнам” медичний директор Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш,  17 вересня в лікарні помер чоловік з Калуського району 1941 року народження.  Його було  госпіталізовано 25  серпня.

З 43-ох померлих  від коронавірусу на Калущині, 26 чоловіків і 17 – жінок. 28 померлих – мешканці міста Калуша, 15 – з сіл Калуського району.

Усі померлі від коронавірусу на Калущині – віком від 40 років. Троє осіб – віком 40-50 років, одинадцять  – 50-60 років, решту 29  – старші за 60 років. Семеро хворих померли у квітні, один – у травні, двоє – у червні, п’ятеро – у липні, сімнадцять – у серпні і вже одинадцять  – у вересні.

Станом на 18 вересня в Калуській ЦРЛ є 93 хворих з пневмоніями – це найменша кількість за останні півтора місяці.  З них 62 – мешканці міста Калуша, 7 – іногородні, решту – з Калуського району. 53 хворих мають підтверджений діагноз коронавірусної інфекції, 40 – з підозрами.

Читайте також: Правила самоізоляції змінили: МОЗ пояснило, кому тепер не потрібен ПЛР-тест.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...