Мед Атлант

На Франківщині за добу погасили 12 пожеж: горіли літня кухня, закинутий магазин та суха трава

За добу на Франківщині сталися 12 пожеж.

Про інформує Управління ДСНС в області.

18 вересня о 13:39 в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця виникла пожежа побутового сміття на відкритій території гаражного кооперативу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:01 в селі Раківчик Коломийського району виникла пожежа дерев’яної старої будівлі (колишній магазин). Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:00 в місті Івано-Франківськ на вулиці Сагайдачного виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:26 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яної будівлі літньої кухні. Вогнем пошкоджено покриття будівлі, знищено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводи.

О 16:30 в місті Івано-Франківськ на вулиці Надрічна виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

На Городенківщині у селі  Котиківка  сталася пожежа побутового сміття на відкритій території сміттєзвалища КП «Городенка житлосервіс» на площі 200 м.кв.

Суха трава горіла на Снятинщині, Тлумаччині, Тисмениччині, на території Дем’янового Лазу.

19 вересня о 01:32 в місті Городенка на вулиці Шевченка виникла пожежа побутового сміття в сміттєвих баках. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: Штормове попередження: на Франківщині знову заморозки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...