Мед Атлант

Відновлюють рух міського пасажирського транспорту в Калуші

З понеділка, 21 вересня, буде відновлено рух міського пасажирського транспорту загального користування, в тому числі «пільгові» рейси.

А з вівторка, 22 вересня, буде відновлено рух автобусів до садово-городніх ділянок, інформують “Вікна”.

Перевезення пасажирів буде здійснюватися при умові дотримання обмежувальних заходів передбачених для помаранчевого рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641. Забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску, наголошує в офіційному повідомленні управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Відновлення руху міського пасажирського транспорту зумовлено тим, що з 00 год. 00 хв. 21 вересня 2020 року місто Калуш рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесено до «помаранчевої зони».

Також із 21 вересня 2020 року на маршрутах курсуватимуть комунальні автобуси, два з яких — маршрутом №6 К «Карпатська кераміка — Лікарня» та по одному — маршрутом №3 «РЕМ – Загір’я» та №8Б «Карпатська кераміка — Височанка».

Читайте також: “Помаранчева” зона: у Коломиї відчинять кафе, фітнес-клуби, школи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...