Мед Атлант

“Що я скажу дітям своїм” – про вирубку Карпат зняли кліп

Сьогодні на своєму ютуб-каналі відомий закарпатський співак Іван Пилипець презентував кліп на нову авторську пісню під назвою “Гора”. У відеороботі артист порушує проблему незаконної вирубки лісів.

“Це мій крик душі на те, що відбувається не тільки у Карпатах, але й по всій країні загалом. Своєю роботою прагну привернути увагу всіх причетних до цієї глобальної проблеми, до свавілля так званих “чорних лісорубів” тощо. Гори Карпати – це дар, який ми отримали задля майбутнього життя… Що ми скажемо нашим дітям, чим ми будемо пишатися через тридцять років? Вірю, що у лісовому господарстві України є патріоти і професіонали своєї справи. Разом ми збережемо Карпати. Ще не пізно…”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” Іван Пилипець.

Цікаво, що пісня написана ще минулого року, і співак навіть хотів її представити на “Євробаченні”, та не судилося. Однак на цьому завзятий артист не зупинився, а разом із відеооператором Андрієм Олагом відзняв кліп і у такий спосіб поділився своїм болем із краянами.

До слова, у відеороботі також задіяний юний артист Ренат Попович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...