Мед Атлант

Водій, який вчинив смертельну ДТП на Косівщині та втік, сам прийшов у поліцію

Поліцейські встановили, що у селі Город 33-річний водій рухався у напрямку Верховини автомобілем “Шкода Октавія”, але не справився з керуванням і допустив з’їзд з проїжджої частини дороги. У результаті автомобіль опинився у кюветі, вдарився до бетонної труби і перекинувся. В транспортному засобі крім водія знаходилися двоє пасажирів, які є мешканцями села Соколівки. 24-річний пасажир, який сидів спереду, загинув на місці події, а інший 22-річний пасажир доставлений без свідомості в реанімаційне відділення медзакладу.
Після ДТП водій, мешканець Соколівки, покинув місце аварії і залишив без допомоги пасажира, який перебував у небезпечному для життя стані. Особу водія встановлено і факт керування автомобілем підтверджено камерами відеоспостереження, які розміщені неподалік місця пригоди. Його місцезнаходження встановювали правоохоронці правоохоронцями.
Як повідомила у відеокоментарі прессекретар поліції області Христина Максимчак, сьогодні, 22 вересня, чоловік сам прийшов у поліцію. Надати покази він відмовився, посилаючись на ст. 63 конституції України.
Максимчак додала, що на камерах спостереження, які зафіксували момент аварії, видно, хто керував автівкою. Крім того, водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння, алкотестер показав 0, 09 проміле алкоголю. Це означає, що він був нетверезий. Додатково у водія забрали кров на аналіз на алкоголь.
За словами прессекретаря поліції, наразі вирішується питання про затримання водія, повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...