Мед Атлант

Франківець погрожував патрульним собакою – його затримали

Керівництво управління патрульної поліції спростовує інформацію щодо затримання чоловіка на одній із вулиць Франківська. Сьогодні зранку у мережі поширили відео. У коментарях до нього зазначили, франківця “скрутили” лише за питання.

У патрульній поліції повідомили, вчора близько 14 години, на вулиці Василіянок до поліцейської, яка спілкувалася з водієм із приводу порушення ПДР, підійшов невідомий із собакою без намордника та почав нецензурно лаятися.

34-річний чоловік поводився агресивно й зухвало в бік поліцейських, намагався пошкодити службове авто та погрожував натравити на інспекторів собаку. Для врегулювання конфлікту з громадянином та забезпечення охорони громадського порядку на місце події прибув ще один екіпаж патрульних.

З метою встановлення особи та припинення правопорушення, чоловіка патрульні затримали та доставили до міського відділу поліції для складання адміністративних матеріалів.

Патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали за ст.173 (Дрібне хуліганство), ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

До складених адміністративних матеріалів долучено пояснення порушника, де останній вказав, що свою провину визнав і претензій до патрульних немає.

Ніхто з учасників події не зазнав тілесних ушкоджень.

“Просимо громадян не робити завчасних висновків та не розповсюджувати неперевірену інформацію”, – зазначають у поліції.

Читайте також: На Вовчинецькій затримали водія, який їхав п’яним і без документів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...