Мед Атлант

Поліцейські затримали франківця, який ножем поранив незнайомця. ФОТО

23 вересня о 02:55 виник конфлікт між двома чоловіками у мікрорайоні «БАМ», що в Івано-Франківську.

Виїздом на місце події патрульних поліцейських й слідчо-оперативної групи встановлено, що неподалік магазину стався конфлікт між невідомим чоловіком і 32-річним потерпілим. В ході нього невідомий наніс потерпілому франківцю три ножові поранення в область грудної клітки, верхньої і нижньої кінцівок. Після скоєного зловмисник втік з місця події.

Свідки конфлікту одразу викликали «швидку» і правоохоронців. Потерпілого при свідомості госпіталізовано у медичний заклад.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Поліцейські опитали людей, переглянули записи із камер відеоспостереження, які розміщені неподалік, й оперативно-розшуковими заходами встановили особу зловмисника. Працівники карного розшуку з`ясували можливе місце проживання зловмисника, де і перебував чоловік. Вранці його затримали поліцейські у порядку ст. 208 КПК України, а ніж, який він викинув після вчинення злочину, вилучили. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисник – 27-річний мешканець Івано-Франківська. Невдовзі йому повідомлять про підозру слідчі за ч. 1 ст. 121 ККУ. Йдеться про нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, максимальне покарання згідно санкції статті – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Опісля в суді франківцю оберуть запобіжний захід. Досудове розслідування триває, всі обставини з`ясовуються.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...