Мед Атлант

У Брошнів-Осадському ліцеї після капітального ремонту запрацювала оновлена їдальня та харчоблок

Їдальня, харчоблок та підсобні приміщення не бачили капремонту ще з часу будівництва школи.

Цей проєкт вдалося втілити у життя за кошти державного, обласного бюджетів та бюджету територіальної громади, а також за підтримки меценатів, повідомляє у мережі голова голови Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів.

Капітально відремонтовано стіни та стелю, замінено двері, електропроводку та освітлення. Стіни харчоблоку розфарбовано відповідно до норм системи контролю за критичними точками на виробництві – HACP. А ще оновлено підсобні приміщення, облаштовано кімнату для зберігання овочів. Також закуплено нове технологічне обладнання: електричну шестикамфорну піч, велику духову шафу, новинку серед кухонної техніки – пароконвектомат, який актуальний для приготування здорової їжі, холодильник, картоплечистку, овочерізку, тістоміс, ще одну додаткову посудомийну машину, столи з нержавіючої сталі для напівфабрикатів. Для оновленого приміщення придбали усі необхідні меблі, – йдеться у дописі.

Зазначається, що обідня зала поділена на сектори: для учнів молодших класів, для старшокласників та вчителів. Їдальня розрахована на 168 посадкових місць. А також вдалося зберегти та модернізувати родзинку самого приміщення, але у значно яскравішому і веселішому забарвленні: стіну, що зі сторони вікон, виклали зі скляних прозорих та кольорових блоків.

Учні 1-4 класів, та старшокласники пільгових категорій усіх навчальних закладів територіальної громади, як і попередні два роки, харчуватимуться безоплатно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...