Мед Атлант

На Франківщині затримали посадовця за отримання неправомірної вигоди

Правоохоронці Прикарпаття затримали посадовця за отримання неправомірної вигоди.
Поліцейські Івано-Франківщини, а саме Управління стратегічних розслідувань та слідчі обласного ГУНП за процесуальним керівництвом обласної прокуратури «на гарячому» затримали працівника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області за отримання неправомірної вигоди, повідомили у пресслужбі обласної поліції.
Посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 20 тисяч гривень від керівника суб’єкта господарської діяльності за сприяння у вирішенні питання щодо надання дозволу на встановлення рекламних пілонів (білбордів) на автодорозі державного значення.
Предмет неправомірної вигоди вилучено, проводяться першочергові слідчі дії.
Наразі вирішується питання щодо затримання посадовця в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про факт прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.
Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Також, проводяться процесуальні дії по перевірці причетності інших посадивих осіб до злочинної діяльності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...