Мед Атлант

Авіакатастрофа на Харківщині: загинуло 23 людей, пошуки ще двох тривають. ФОТО

О 9 годині ранку в суботу на місці катастрофи військового літака АН-26 у Харківській області було знайдено ще одне тіло, пошуки двох осіб тривають.

Про це інформує ДСНСКомандування Повітряних сил ЗСУ, пише “УП“.

“26 вересня о 09:00 під фюзеляжем знайдено тіло загиблого, пошуки ще двох осіб тривають.

“За інформацією диспетчера аеродрому, на борту перебувало 27 осіб (одного курсанта не допустили до виконання польоту). Знайдено тіла 23 загиблих, 2 особи постраждало”, – інформують у ДСНС.

Разом з тим, Командування Повітряних сил ЗСУ станом на 8 годину ранку суботи повідомило, що на місці катастрофи знайдено бортові самописці. Вони вціліли, але їх іще не вилучено з літака.

Командування Повітряних сил також повідомило про стан двох постраждалих внаслідок катастрофи. Так, один із курсантів перебуває у стані середньої тяжкості в лікарні м. Чугуїв. Інший курсант – у вкрай важкому стані, лікарі борються за його життя в одній з харківських лікарень.

На місці катастрофи тривають пошукові роботи, ведуться слідчі дії, працює спеціальна комісія військових інженерів, яка встановлюватиме причини катастрофи. Район очеплено, на місці створено оперативний штаб. Організовано місце для розміщення родичів, надається медична та психологічна допомога.

Нагадаємо, унаслідок падіння літака в Чугуївському районі Харківської області є загиблі та постраждалі. Літак упав поряд із військовим аеродромом. В регіональному відділенні АрміяInform підтвердили, що літак військовий. Літак розбився при заході на посадку. Окрім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗС України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...