Мед Атлант

Франківщину відвідав Олексій Чернишов, разом з керівництвом ОДА та представниками «СН» оглядали післяповеневі відновлення

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов відвідав Івано-Франківську область з робочою поїздкою, в ході якої приділив особливу увагу питанню контролю робіт з подолання наслідків повені.

Міністр зустрівся з головою ОДА Віталієм Федоріовом, з нардепами від Прикарпаття, головою обласного осередку «Слуги Народу», народною депутаткою – Оленою Вінтоняк, а також з кандидатом у мери Франківська від «СН» Олександром Богачовим.

Разом вони оглянули хід робіт з відновлення правобережної дамби на річці Бистриця Надвірнянська у селі Угорники, що постраждала внаслідок повені у червні 2020 року. Міністр пересвідчився, що робота на об’єкті перебуває в активній фазі. Для виконання усіх запланованих робіт будівельники влаштували нове русло для річки.

Чернишов з командою також відвідав індустріальний парк «Аркан», ознайомився з об’єктом, подякував за створення робочих місць. Олексій Чернишов запевнив, що міністерство і держава буде підтримувати і сприяти цим ініціативам.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...