Мед Атлант

15-річна франківка здобула три медалі на міжнародному турнірі «Олімпійські надії – 2020»

В угорському місті Сегед завершився міжнародний турнір «Олімпійські надії – 2020» з веслування на байдарках і каное, який приніс Україні медальний доробок.

Національна збірна команда України завоювала 32 медалі (11 золотих, 10 срібних та 11 бронзових) і посіла 3 місце в Кубку націй. Вихованка ШВСМ та СК Альбатрос Ірина Федорів завоювала 3 медалі: програма С-1 на дистанції 1500 м. – срібна медаль, С-1 на дистанції 200 м. – бронзова медаль, у програмі mixc-4 – золота медаль.
З цієї нагоди в приміщенні Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбулась пресконференція з учасницею збірної команди України з веслування на байдарках і каное, бронзовою призеркою міжнародного турніру «Олімпійські надії» Іриною Федорів.
Тренується спортсменка під керівництвом тренера Миколи Перога та представляє школу вищої спортивної майстерності і СК Альбатрос.
Заступник начальника управління спорту обласної державної адміністрації Костянтин Лисейко привітав молоду спортсменку та її тренера. Костянтин Лисейко звернув увагу, що спортсмени Прикарпаття вкотре показують високі результати на змаганнях міжнародного рівня, та стають прикладом для наслідування своїх однолітків.
Також слід додати, що Ірина Федорів єдина представниця Прикарпаття у складі збірної України.
Президент СК «Альбатрос» Віктор Вінтоняк подякував управлінню спорту та школі вищої спортивної майстерності за підтримку та зауважив, що дані змагання це шанс для юніорів і сподівається що Ірина Федорів – майбутня учасниця олімпійських ігор. Тренер спортсменки Микола Періг зазначає що це перше велике досягнення Ірини. Їй всього 15 років та вона впевнено показує свої вольові якості та жагу до перемог.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...