Мед Атлант

Троє прикарпатців взяли участь в поєдинках Кубку України з боксу серед чоловіків – Меморіалу Макара Мазая 2020

В неділю, 27 вересня, у Маріуполі пройшли вирішальні поєдинки Кубку України з боксу серед чоловіків – Меморіалу Макара Мазая 2020.

Збірну команду області представили 3 спортсмени: Сабадаш Ростислав (м. Надвірна), Трофименко Едуард (м. Івано-Франківськ), Михалушко Ярослав (м. Івано-Франківськ).
У ваговій категорії до 69 кілограм до фіналу пробився 19 – річний Михалушко Ярослав, майстер спорту України з боксу, посівши друге місце. У фінальному поєдинку Ярослав поступився майстру спорту України міжнародного класу 25 – річному спортсмену з Київської області Самофалову Ярославу.
Михалушко Ярослав тренується під керівництвом тренера Степанюка Тараса та представляє Івано-Франківську ШВСМ та ФСТ «Колос».
У ваговій категорії до 57 кілограм Трофименко Едуард, майстер спорту України з боксу поступився спортсмену із Чернівецької області, майстру спорту України з боксу Юрію Том’юку. Трофименко Едуард тренується під керівництвом тренера Віктора Полякова і представляє ОДЮСШ, МОН.
Варто відзначити, що цьогорічний Кубок України з боксу серед чоловіків став першим Всеукраїнським стартом після тривалої перерви пов’язаної з пандемією коронавірусу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...