Мед Атлант

Продавчиня овочів в апеляції домоглася скасування штрафу у 17 тис. за порушення правил карантину

24 вересня Івано-Франківський апеляційний суд скасував постанову міського суду, згідно з якою продавчиню овочів та фруктів було оштрафовано на 17 тис. грн. за порушення правил торгівлі під час карантину.

Як ідеться у матеріалах справи, судом першої інстанції було встановлено, що жінка 17.04.2020 року близько 10 год. 30 хв. у м. Івано-Франківську по вул. Короля Данила, будучи продавцем магазину продуктів “Овочі і фрукти”, здійснювала роботу з продуктами, які не були захищені пластиком або поліетиленом.

На постанову суду вона подала апеляційну скаргу, вказавши, що суд безпідставно визнав її винною, вважає, що суд поверхнево підійшов до розгляду справи та в основному керувався даними з протоколу про адміністративне правопорушення, з яким вона не погоджується.

Зазначає, що вона перебувала в продуктовому магазині «Овочі і фрукти», де здійснювала прибирання та сортування продуктів, оскільки овочі і фрукти швидко псуються. Працівники поліції почали пред`являти їй претензії з приводу невиконання нею заборони проводити торгівлю на ринках, хоча вона орендує приміщення під магазин, а також те, що продукти не були накриті поліетиленом. Вона в той же час повідомила працівників поліції, що не здійснює торгівлю в магазині, про що свідчила відсутність покупців, а тільки проводила прибирання та сортування товару, у зв`язку з чим продукти частково не були накриті поліетиленом.

Суд постановив – апеляційну скаргу задовольнити, а постанову Івано-Франківського міського суду скасувати.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...