Мед Атлант

На Хоткевича конфлікт між двома чоловіками закінчився стріляниною

У суботу, 3 жовтня, на вулиці Хоткевича між двома мешканцями міста стався конфлікт.

Як повідомляє пресслужба обласної поліції, повідомлення до поліції Івано-Франківська надійшло 3 жовтня близько 18:20 від місцевої мешканки. Жінка вказала, що невідомий вчинив конфлікт з її чоловіком та вистрілив зі зброї йому в ногу.

На виклик одразу ж прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та оперативні працівники Івано-Франківського відділу поліції, які під час першочергових слідчих дій з’ясували, що зловмисник, втрутився в конфлікт між жінками, так як одна з учасниць конфлікту була його знайома.

В цей час до вказаних осіб підійшов нетверезий потерпілий, який також приєднався до конфлікту, оскільки там була його дружина. Між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у стрілянину: зловмисник витягнув з куртки пістолет та вистрілив потерпілому в ногу. Як результат, 39-річного чоловіка з діагнозом вогнепальне поранення правого колінного суглобу доправлено до лікарні.

Перехожі громадяни затримали зловмисника на місці злочину та передали його поліцейським. Йдеться про 32-річного мешканця Івано-Франківська.

З місця події слідчі вилучили предмет схожий на пістолет, гільзу, магазин та інші речові докази, які в подальшому будуть направлені для проведення експертизи.

Порушника слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому оголошено про підозру та обрано судом запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та Кримінального кодексу України. За скоєне прикарпатцю загрожує до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування. Встановлюються всі обставини події.

Читайте також: У школі на Прикарпатті колишній учень побив психологиню.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...