Мед Атлант

У жовтні перевезення медиків на роботу коштуватиме Івано-Франківську понад 300 тис. грн

ДП «Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради» підписало три угоди на перевезення медиків у жовтні вартістю 336 тис. грн. Про це стало відомо з порталу закупівель Prozorro.

Кожна угода передбачає перевезення медиків з окремого напрямку. Як пояснила спеціаліст управління Анастасія Дехтяр, хоча громадський транспорт і працює, однак там можна займати лише сидячі місця, відтак медики дуже довго добиратимуться на роботу, інформують Наші гроші. Львів.

Найбільшу угоду на 169,25 тис. грн підписали з ТОВ «АТП-12629» на Підпечерівський напрямок. Маршрут протяжністю 21,5 км протягатиме через села Підпечери, Угорники до Івано-Франківська і назад. У будні буде по дев’ять рейсів, у вихідні – вісім.

Ще майже 93 тис. грн отримає підприємець Олександр Дунаєвський за перевезення в Колодіївському напрямку – з села Добровляни, через Підлужжя, Угорники до Івано-Франківську і назад. Протяжність маршруту – 38,5 км. Тут в понеділок-суботу буде по 7 рейсів, а в неділю – три.

Перевезення в Узинському напрямку здійснюватиме підприємець Руслан Коваль за майже 74 тис. грн. Маршрут матиме протяжність 29,5 км із села Узин, через Підлужжя, Угорники до Івано-Франківська і назад. Періодичність у понеділок-суботу становитиме сім рейсів, у неділю – п’ять рейсів.

Вартість 1 кілометру в усіх угодах становитиме 12 грн. Перед випуском автобусу на рейс мають проводити дезінфекцію салону та забезпечити водія засобами захисту. У цих же перевізників управління транспорту замовляє послуги з червня.

Читайте також: Від завтра у Франківську нові правила проїзду в комунальному транспорті, для медиків – безкоштовно до кінця серпня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...