Мед Атлант

За ніч франківські рятувальники ліквідували 43 повалені дерева та вивільнили 15 автомобілів

05.10.2020 р. в період з 21.00 по 21.30 на території м. Івано-Франківська спостерігалися зливові опади у вигляді дощу з поривами сильного вітру. Внаслідок чого виникли підтоплення окремих вулиць міста, повалення дерев на проїжджі частини доріг, будівель та припарковані автомобілі. Внаслідок падіння дерев відбулися обриви ліній електропередач.

В підрозділах ДПРЧ м. Івано-Франківськ, ЧСПТ та АРЧ АРЗ СП введено резервні відділення. Додатково залучено відділення ВГРЗ м. Калуш. В Івано-Франківському МВ організовано роботу оперативної групи із збору та аналізу інформації та сформовано дві МОГ, які здійснювали об’їзд вулиць міста для моніторингу ситуації. Для ліквідації наслідків негоди, додатково залучалися аварійні бригади РЕМ, теплокомуненерго, водоекотехпрому та тролейбусного ДЕПО.

Станом на 05.00 06.10.2020 р. підрозділами УДСНС в області здійснено 50 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, під час яких розпилено 43 дерева, вивільнено 15 автомобілів, розчищено 2 проходи до житлових будинків та 2 магазинів. До ліквідації наслідків негоди всього залучено: 70 чол., 18 од. тех., з них: від УДСНС в області: 46 чол. особового складу,11 од. тех. та 14 бензопил.

На даний час наслідки негоди та завдані матеріальні збитки встановлюються органами місцевого самоврядування. Загиблих та травмованих в результаті негоди не зареєстровано.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...