Мед Атлант

На Долинщині та Богородчанщині зупинили вантажівки із незаконно зрубаною деревиною. ФОТО

Прикарпатські поліцейські затримали вантажівку з деревиною і виявили незаконну порубку лісу.
Минулої доби поліцейські Івано-Франківщини зупинили вантажівку із незаконно зрубаною деревиною, а також виявили порубку дубу у лісовому масиві. Правоохоронці зафіксували порушення, вилучили транспортні засоби і лісоматеріали. На цей час вирішується питання про накладення арешту на вилучене.
6 жовтня поліцейські групи реагування патрульної поліції Долинщини зупинили автомобіль «Урал», який перевозив вирубану деревину породи «дуб» у селі Раків. 35-річний мешканець Калущини не мав відповідних документів, які б дозволили такі дії. Тому патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ (крадіжка).
Максимальне покарання – або обмеженням волі на строк до п’яти років.
Того ж дня в обідній час поліцейські виявили у селі Бабче, що на Богородчанщині, незаконну рубку дерев. 44-річний місцевий мешканець вчинив незаконну порубку дерев породи «дуб» за допомогою бензопили. Також на місці події виявлено й трактор без реєстраційних номерних знаків з саморобним причіпом для перевезення деревини.
Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 ККУ (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Максимальне покарання – обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
Правоохоронці зафіксували два порушення, вилучили транспортні засоби та лісоматеріали. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...