Мед Атлант

Золотий ліфон: у Фейсбуці обрали 10 найсексуальніших митців

Народна премія у Facebook “Золотий ліфон” визначила 10 найсексуальніших українських митців.

Перше місце отримав письменник і музикант Сергій Жадан. Назвали ідеальним чоловіком за “надзвичайний письменницький талант, доброту, почуття гумору і світлий розум”, передає Gazeta.

Коли ми говоримо «ідеальний чоловік», в нашій уяві постає він — Сергій Жадан.
Бо саме в ньому поєднується безліч людських рис, які можна віднести до категорії ідеальних. Це і надзвичайний письменницький талант, і доброта, почуття гумору і світлий розум. Це величезна любов до людей, вміння об’єднувати та поєднувати — не лише на папері — все найпрекрасніше, що є в нашому житті.
Здається, ще жоден український письменник не зумів так тонко і точно зрозуміти та відчути не лише жіночу душу, але й людську загалом. В його текстах стільки відвертості, ніжності, глибини, почуттів, краси та любові, що ніхто не залишиться байдужим. Сам він своєю безпосередньою присутністю випромінює таке море позитиву, харизми, сексуальності та людської теплоти, що можна ще дуже довго залишатися осяяним цим світлом.
Таким яскравим і золотим, як наш Золотий Ліфон, що абсолютно заслужено ми не кидаємо, а покірно кладемо до ніг єдиному і неповторному Сергієві Жадану.
Сергій Жадан

Другу сходинку обійняв художник та лідер гурту “Пирятин” Іван Семесюк.

Іван, як український Вішну, робе все – від грати на гармоніці до вишивати бандериків, поетично матюкається та декламує античних стоїків. Наш герой, як справжній мужчина-загадка: ховає свою романтичну скромну натуру за темними окулярами й мило брутальними замашками. Мужчина, що розтопить скептичніші, найхолодніші серця українських інтелігенток. Мужчина, заради якого дами готові влаштовувати “Рагнарок на цицьках”.

 Іван Семесюк

Далі у трійку фіналістів входить актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв.

Опиняючись перед ним, враз почуваєшся Роксоланою, готовою добровільно піти у ясир. Талановитий актор і режисер. Такі грають коханців й героїв. Таким аплодують у Каннах. З такими повернемо Крим.

Ахтем Сеітаблаєв

Четверте місце посів Іван Леньо, музикант, лідер гурту Kozak System.
Звична майка на грудях, яка так рельєфно підкреслює накачані м’язи на грудях. Рельєфні м’язи. І очі… Очі! Запальний і брутальний. Ніжний романтик. Від його голосу мліє серце, а звуки акордеону у його руках змушують танцювати без упину. І хочеться, щоб цей танок не закінчувався ніколи.
Іван Леньо

У рейтинг увійшли митці, кому за 60. П’яту сходинку віддали Юрію Андруховичу.

Андрухович: Можна мати торс із кубиками, накачані сідниці та широкі плечі, але що може бути сексуальнішим за розумного чоловіка?
З ним хочеться випити не горілки, а хорошого сухого вина чи просто смачного чаю на кухні, й поговорити про життя. Точніше, просто слухати. Як він грає зі словами української мови. Наче вправний маестро з клавішами вишуканого інструменту. Озвучує їх пронаунсом, що заворожує й гіпнотизує. Цим голосом можна слухати дитячі казки перед сном, патріотичні промови, філософські трактати, й інтимні вірші у незастеленому ліжку. З ним хочеться мати історію з готельного номера, яку нікому й ніколи не розповісти.”

Юрій Андрухович

Шоста сходинка – Олександр Положинський, музикант.
Як можна винести із ваших коментарів, «Яркі і красіві жінки обирають Положинського». Чому? Та певно, тому, що і сам яркий і красівий! Шалений драйв, запал, неймовірне уміння взаємодії з публікою. За понад 20 років на сцені Олександр не втратив популярності, продовжуючи збирати на виступах повні клуби різношерсних відвідувачів. Хтось слемився під «Покидьків», хтось ностальгійно зітхав, слухаючи «Понад хмарами». А хто дивися на його підкачане тіло, глибокі очі, і вже розстібав на собі ліфчик. На початку року Олександр розбив наші серця покинувши свої музичні проєкти. І ми вже майже в це повірили, а Положинський тим часом зібрав собі г̶а̶р̶е̶м̶ гурт із трьох чарівних дівчат і продовжує запаморочувати наші голови.
Олександр Положинський
Сьоме місце віддали Тарасу Цимбалюку, актору.
Коли хтось вам скаже, що в Україні бракує красивих чоловіків, то Тарас Цимбалюк — наша козирна карта, щоб побити цей наклеп. Заткне за пояс будь-якого голлівудського красеня.
Відкриття цієї весни та нашої премії, знаний як Карпо з Кайдашів.
Сказати, що гарячий — то не сказати майже нічого. Викликайте пожежників, шановні.
Суворий профіль, точені риси, вигин брови, який з однаковим успіхом спинить військо ворогів і ваше серце, та й перезапустить по-новому.
Тонкий стан та широка спина, обійми, в яких якщо опинитися, відчуєш себе не жінкою, а полум’ям.
Та що там казати, ви просто подивіться на нього окремих премій варта кожна частина його тіла.
Але місце сьоме, а не перше, тож є простір до вдосконалення. Вуса, Тарасе, вуса — не твоє.
Тарас Цимбалюк
Восьму сходинку посів Лесь Подерв’янський.

Подерв`янський: “Став тим самим бруталом, який зазіхнув на честь найпоряднішої дівчини на селі. Тим самим членом, що позбавив цноти українську літературу. Легалізував в літературних текстах слова “хуй” і “поєбаться”. Більше того, закохав у ці тексти найвитонченіших панянок, бездоганно поєднуючи іронію та сміливість, гостроту і письменницьку майстерність. Все був і лишається першим. А перших не забувають!”.

Лесь Подерв`янський

Заслужена дев’ятка відійшла до Валерія Харчишина, музиканта, лідера гурту «Друга Ріка».

Його еротичне хрипіння у мікрофон прискорює серцебиття й викликає аритмію у поціновувачок українського року. Від його оргазмічних стогонів у піснях невільно прогинаються спини й стискаються м’язи. Скуйовджене волосся й глибокі очі — справжній секс.
Безпечний секс, бо ми дуже добре пам’ятаємо соціальну рекламу з його участю.
Хочеться танути в його руках.
І притулятися до грудей — мов до дверей у метро: з насолодою порушуючи правила.
Усе це про наш номер 9.
Валерій Харчишин увірвався до нашої премії, немов на сцену концерту Друга Ріка.
Валерій Харчишин
Завершає сексуальний рейтин Павло Коробчук, поет.
Відкриває десятку найгарячіших українських митців поет, письменник, барабанщик Павло Коробчук. Не дарма ж вся Волинь тримала кулаки за свого земляка.
Важко лишитися байдужою до пильного погляду його карих очей, до обрисів чуттєвої статури. І, звісно ж, до Павлової поезії — водночас такої фантастично-збудливої з одного боку, з іншого — близької та реалістичної.
Павло Коробчук

Відзнака “Золотий ліфон” пройшла вдруге. Торік рейтинг також очолив Сергій Жадан. У коментарях написали, що забрати перше місце зможе лише його син, коли підросте.

Ідея проєкту виникла 2019-го, випадково. На початку втілювалася як голосування “серед своїх”. Але, як виявилось, в українському суспільстві є потреба говорити про те, що саме українські митці є напрочуд сексуальними. І саме українські музиканти, актори, художники, письменники тощо є справжніми секс-символами: прискорюють серцебиття та фігурують у щемних жіночих мріях. Тому ідея швидко здобула значно ширшу аудиторію, про неї заговорили в пресі та на радіо, – кажуть організатори.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...