Мед Атлант

Ювенальні поліцейські провели ранкову зарядку з дошкільнятами

Працівники ювенальної превенції у такий незвичний спосіб розпочали сьогоднішні заняття з вихованцями ДНЗ «Віночок», щоб через позитивні емоції від колективної ранкової розминки заохотити діток до подальших занять спортом та здорового способу життя.

Під час ранкової розминки на свіжому повітрі малюки старанно намагалися повторювати вправи за інструктором та поліцейськими. У такій невимушеній неформальній обстановці діти зовсім не сторонилися працівників поліції, а навпаки не соромилися розпитувати їх про поліцейську службу та здружувалися з ними.
Такі заняття є вагомою складовою гармонійного розвитку особистості дитини, а безпосереднє спілкування з поліцейськими лише сприятиме формуванню у дітей довіри до правоохоронців.
Ювенальні поліцейські розповіли малюкам про свою професію, про необхідність дбати про свою безпеку, зокрема, на вулицях та дорогах міста. Дітям дуже сподобалися подарунки правоохоронців – флікери, які допоможуть їм бути помітними для водіїв у темряві. А ще усі вони отримали значки-наклейки з логотипом ювенальної превенції. Натомість малюки пообіцяли й надалі практикувати проведення ранкових зарядок, щоб зростати здоровими та радісними.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...