Мед Атлант

73-річного прикарпатця, який убив сусіда, засудили до 9 років тюрми

Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно мешканця с. Манява, який у ході конфлікту вбив односельчанина (ч. 1 ст. 115 КК України).

 Встановлено, що у вересні 2018 року у с. Манява під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками розпочався конфлікт, у ході якого 73-річний наніс два ножові поранення 60-річному сусіду. Від отриманих травм потерпілий помер.
Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого визнана доведеною. Вироком суду його визнано винним у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді 9 позбавлення волі.
Крім того, суд ухвалив стягнути із засудженого на користь потерпілих (дружини та двох дітей убитого) моральну шкоду та витрати на правову допомогу на зальну суму 460 тис. грн.
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...