Мед Атлант

Їхав до знайомої в Одесу: поліція розшукала 15-річного зниклого прикарпатця. ФОТО

Прикарпатські поліцейські розшукали неповнолітнього хлопця, який тиждень не був вдома.
Впродовж доби поліцейські Івано-Франківщини разом з небайдужими громадянами розшукували 15-річного хлопця з села Дем`янів, що у Галицькому районі, який 3 жовтня пішов з дому від бабусі і батька з Городенківського району і не повернулася ні до них, ні за місцем проживання матері у Дем`янові. З неповнолітнім все добре.
Нагадаємо, 10 жовтня в поліцію надійшло повідомлення від батька, що 3 жовтня його син, гостюючи у нього на Городенківщині, покинув домівку і по цей час його місце перебування невідоме. Батько вважав що син поїхав до Дем`янова.
Працівники поліції Городенківщини, Галицького району, відділ ювенальної превенції обласної поліції впродовж доби, відколи поступила заява від батька, перевіряли усі можливі місця перебування розшукуваного, їм допомагали небайдужі громадяни і родичі зниклого. Правоохоронці докладали максимум зусиль, щоб розшукати неповнолітнього і повернути додому.
Сьогодні, 11 жовтня, небайдужі громадяни виявили хлопця неподалік місця проживання і зателефонували в поліцію.
З хлопцем проведено профілактичну бесіду у присутності матері щодо недопущення таких випадків у майбутньому. Пояснив, що їхав до знайомої в Одесу, але коли доїхав до Вінниці йому не вистачило коштів, які він без дозволу забрав у бабусі, тому повертався додому. Неповнолітній вже не вперше покидав домівку. Раніше матір хлопця поліцейські притягали до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, сьогодні склали такий ж протокол за ч.1 ст.184КУпАП на батька.
Неповнолітнього відправлено в Міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...