Мед Атлант

Кар’єра на Франківщині: запорука успішного зростання в команді лідерів «АТБ»

Як патріотичний і соціально орієнтований бізнес «АТБ» забезпечує мільйони громадян у 24 областях України, зокрема й на нашій Франківщині, гарантовано якісними продуктами та товарами першої необхідності. Компанія є багаторічним галузевим лідером за товарообігом й обсягом сплати податків до бюджетів усіх рівнів. Також «АТБ» є найбільшим роботодавцем у вітчизняному ритейлі. Свої кадри компанія вважає найбільшою цінністю та найважливішим капіталом. Кожному, хто приєднався до чималої команди лідерів, надають широкі можливості для розвитку та розкриття творчого потенціалу, забезпечують конкурентною заробітною платою та соціальним пакетом, дбають про навчання та підвищення кваліфікації.

Однією з енергійних, талановитих і перспективних працівників, що тільки-но роблять перші кроки у торговельній галузі, є продавець-консультант нашого івано-франківського магазину Галина Кульбанська. Вона мати трьох дітей. Раніше опанувала мистецтво фото- та відеозйомки. Побачивши об’яву про відкриття нового магазину «АТБ» у місті Франка, вирішила спробувати сили у ритейлі та знайшла тут своє покликання.

Наразі Галина Володимирівна вже закінчила навчання на посаду товарознавця і на цьому зупинятися не планує. Аби дізнатися, як нова робота змінила її життя, ми поставили Галині Кульбанській декілька запитань.

Галино Володимирівно, робота в «АТБ» стала вашим першим досвідом у динамічній торговельній галузі. Чим ви займалися раніше?

Дійсно, це моє перше робоче місце. Перед цим я переважно займалася родинними справами – виховувала діточок, яких у мене троє – шести, дев’яти та дванадцяти років. Дві доньки та синочок. Усі займаються спортом – зендокай карате-до. Це вид сучасного, ефективного та реалістичного бойового мистецтва. Син ще у вісім років став чемпіоном України, щоправда, поки що не підтвердив це звання. Я не пропустила жодного змагання дітей, завжди прагну бути поруч із ними у такі важливі хвилини. Вболіваючи та підтримуючи їх, навіть опанувала фото- та відеозйомку.

Десь спеціально цьому навчалися?

Ні, самостійно вивчала відповідну літературу, досвід інших майстрів, багато експериментувала. Дуже допоміг мій чоловік, який добре на цьому розуміється. Коли все почало гарно виходити, навіть трохи заробляла – проводила відео- та фотозйомки на весіллях, хрестинах, спортивних заходах. Наразі вважаю це своїм захопленням.

Ви творча людина, а чому вирішили пов’язати життя з ритейлом? Адже ж це потребує максимальної самовіддачі, уваги, зосередженості та сил?

Бажала розвиватися, хотіла отримати стабільне робоче місце, мати роботу, яка не тільки приноситиме гроші, але й припаде до душі. Для мене було важливо відкрити в собі нові таланти, опанувати нові навички та вміння. Біля нашого дому з’явився новий супермаркет «АТБ», тож вирішила спробувати власні сили.

Чи мали певні побоювання: багато де вимагають, щоб людина вже мала досвід роботи чи фахову освіту? Звісно, трохи хвилювалася. Та все це минулося одразу ж, коли прийшла на співбесіду. Мене зустріли доброзичливо, щиро. Заспокоїли, запевнивши, що головне – це бажання працювати. Колеги та наставники завжди допоможуть, підкажуть, навчать. Ми робимо одну велику справу – безперебійно забезпечуємо людей гарантовано свіжими та якісними продуктами.

Ви вже опанували професію?

Я роблю лише перші кроки. Поки що працюю продавцем-консультантом, але вже пройшла навчання на товарознавця. Трохи став на заваді карантин, але зупинятися не маю наміру, адже мені це дійсно цікаво. У цій динамічній та інноваційній компанії я знайшла своє покликання.

Щиро бажаю вам у цьому успіху. Компанія останні декілька років активно розширює власну торговельну мережу саме в нашому західному регіоні, тож потреба у талановитих і працьовитих спеціалістах, товарознавцях і керівниках постійно зростатиме.

Дякую. Мешканці нашої Франківщини вже оцінили гарантовану якість продукції, її широкий асортимент, комфорт супермаркетів мережі та доступні ціни в магазинах «АТБ».

 

Маєте велику родину. Як вдається поєднувати хатні справи з роботою, що теж потребує енергійності та концентрації?

Зізнаюся, це не дуже складно, адже у нас в родині кожен має певний перелік обов’язків і виконує свою частину роботи. Отже, все своєчасно та добре зроблено і всі задоволені. Цілком вистачає часу і на розваги. Ми з родиною полюбляємо активний відпочинок на природі, туристичні походи, риболовлю, мандрівки у гори. Гуляємо із собаками, яких у нас аж три. До речі, двох ми взяли у франківському притулку для тварин «Дім Сірка», якому допомагаємо як волонтери.

 

Як вважаєте, від чого залежить, чи стане людина успішною у галузі торгівлі?

Слід мати велике бажання працювати, розвиватися, вчитися й упевнено йти вперед. Також чималу роль у цьому відіграє й колектив, до якого потрапляє працівник. Якщо є взаємна повага, професіоналізм, допомога та підтримка, то нема нічого неможливого. Я впевнилась у цьому! Немає різниці, маєш ти досвід чи ні, мешкаєш у невеличкому селі чи у мегаполісі. Головне – це твоє бажання працювати та прагнення бути на одній хвилі з лідером ритейлу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...