Мед Атлант

До Івано-Франківську приїхали призовники із південних областей. ФОТО

У військовій частині 1241 Нацгвардії  в Івано-Франківську проходитимуть строкову службу понад 200 новобранців. Призовники  з Кіровоградської, Харківської, Одеської, Вінницької, Миколаївської, Житомирської, Чернівецької, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Спочатку хлопці знайомляться з командуванням, спілкуються з психологом, знайомляться з умовами перебування, традиційно, відвідують лазню, вперше одягають однострій та пробують військові страви.
Далі солдати строкової служби стають у стрій. Для цих хлопців – це перше шикування в однострої. Саме тут їх навчатимуть ходити строєм, тут вони вперше заступатимуть у наряди.
Після двохмісячної підготовки та складання присяги новобранців розподілять між підрозділами. Далі юнаків будуть готувати ще два тижні безпосередньо у підрозділах.
Це мій власний вибір служити, дуже хотів потрапити до лав Нацгвардії. На мою думку це не просто закон – це обов’язок який повинен виконати кожен гідний громадянин своєї держави, – розповідає призовник Роман Дейнега.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...