Мед Атлант

У Верховині у лікарні відкрили реконструйоване відділення анестезіології та інтенсивної терапії

Сьогодні 15 жовтня відбулася надзвичайно важлива і довгоочікувана подія – після капітального ремонту урочисто відкрили реконструйоване відділення анестезіології та інтенсивної терапії (невідкладної медичної допомоги) на базі КНП «Верховинська районна лікарня Верховинської районної ради».

В заході взяли участь директор департаменту охорони здоров´я обласної державної адміністрації Ігор Дмитренко, перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук , заступник голови районної ради Іван Маківничук, головний лікар Верховинської ЦРЛ Микола Ілюк, депутати районної ради, працівники лікарні.
Отець Юрій Стефлюк освятив приміщення та благословив лікарів на добру і легку роботу в оновленому відділенні.
Представники влади спільно з керівником медичного закладу на церемонії відкриття, перерізали стрічку та оглянули оновлене відділення після капітального ремонту.
Ігор Дмитренко наголосив, що відкриття оновленого відділення це результат об´єднання зусиль влади всіх рівнів та місцевої громади задля забезпечення комфортних умов лікування пацієнтів та належних умов праці медичного персоналу. Варто зазначити, що відділення не просто капітально відремонтували, а й замінили медичне обладнання, облаштували сучасні палати із двома-трьома ліжко-місцями та санвузлами для зручності. Зазначивши, що фінансування ремонтних робіт здійснювалося за підтримки всіх рівнів влади.
Світлана Ярославівна у своєму виступі зауважила, що реформуванню і розвитку закладів охорони здоров´я у Верховинському районі на сьогоднішній день приділяється велика увага, – ми поступово, об´єднуючи спільно всі свої зусилля змінюємо ситуацію і показуємо, в яких умовах повинні надаватися медичні послуги. Адже після проведених ремонтних робіт сюди тепер приємно заходити, приміщення світлі та затишні. Будемо і надалі проводити таку роботу в районі, щоб стан медичних закладів привести до сучасних вимог. Посадовець щиро подякувала обласній владі за сприяння та допомогу, меценатам, благодійникам, лікарям та всім причетним, хто долучився та відгукнувся і посильно надавали допомогу у ремонті даного ремонту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...