Мед Атлант

У Чернієві відкрили футбольне поле. ФОТО

У селі Черніїв Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади відбулося відкриття футбольного поля, яке було реконструйоване у рамках Національного проекту «Велике будівництво».

Захід відбувся за участі заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Фербея, міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, старости села Черніїв Богдана Грейди та представників громадськості.

Вітаючи громаду села Черніїв, Євген Фербей наголосив:

Спорт – це завжди виховання і здоров’я молоді. Саме президентський проект «Велике будівництво» дав можливість реалізувати у цьому році 15 соціально-важливих для обласної інфраструктури проектів – це п’ять шкіл, п’ять дитячих садочків та п’ять стадіонів. Ми презентуємо громаді Черніїва сучасний стадіон, який збудований у рамках цієї програми. Зведення таких стадіонів дасть поштовх для розвитку прикарпатського спорту. Від імені голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва бажаю громаді Чернієва продовжувати свій динамічний розвиток. Адже ми маємо добру спільну історію розвитку.

Також посадовець зауважив, що облдержадміністрація, органи місцевого самоврядування  та Уряд спрямовують усі наявні ресурси на розвиток інфраструктури Івано-Франківщини, тож завдяки цій ефективній співпраці цьогоріч прикарпатці отримали сучасний стадіон європейського рівня. Позитивним є й те, що такі проекти реалізовуватимуться і у наступному році.

До слова, футбольне поле 60х90м реконструйовано відповідно до норм та вимог, визначених Федерацією футболу України. На стадіоні функціонує система поливу, облаштовані бігові доріжки, площадки для занять різними видами спорту, тротуари і проїзди. Цей стадіон використовуватимуть як для громади села, так і для занять школярів, оскільки знаходиться безпосередньо біля навчального закладу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...