Мед Атлант

На Долинщині раніше судимий чоловік напав на свого батька та молодшого брата

Чоловік, який раніше був засуджений до 8 років позбавлення волі, повернувся з колонії та напав на батька й молодшого брата.

12 червня 2020 року чоловік вийшов з в’язниці та повернувся додому, у с.Новоселиця Долинського району, де поселився у житловому будинку свого батька, та проживав там з ним і  молодшим братом.

17 липня 2020 року близько 23 години, після того як чоловік випивав разом з батьком та сусідом, зловмисник розпочав словесний конфлікт зі своїм молодшим братом. Під час конфлікту він на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс братові декілька ударів кулаком у ділянку обличчя, у результаті чого спричинив йому фізичний біль. Потім чоловік розбив пляшку від пива та хотів порізати нею брата.

На шум у кімнаті сина вийшов батько, який, побачивши конфлікт між дітьми, почав заспокоювати сина та з метою припинення подальшого прояву його агресії, разом з молодшим сином виштовхали його на вулицю та зачинили вхідні двері.

Однак старший син обравився та почав розбивати скло у віконній рамі. Він кидав у батька уламками розбитого скла.

Намагаючись заспокоїти свого сина, батько підійшов до вікна та виглянув назовні. У цей час син тримаючи у руках уламок розбитого скла умисно наніс йому один удар цим уламком у ділянку правої щоки, у результаті чого спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді різаної рани у ділянці обличчя справа, яка відноситься до легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров`я і тим самим вчинив кримінальне правопорушення, пов`язане із домашнім насильством.

Під час слідства чоловік не визнав свою вину повністю, оскільки через надмірну кількість випитого алкоголю він нічого не пам’ятав.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку передбаченого ч.2 ст.125 КК України, призначивши покарання у вигляді обмеження волі на строк 1 (один) рік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...