Мед Атлант

Підприємець самовільно захопив земельні ділянки у Рожнятівському районі

Слідчі завершили досудове розслідування за фактом незаконного видобування корисних копалин на Івано-Франківщині.Своєю протиправною діяльністю керівник одного з приватних акціонерних товариств на Івано-Франківщині заподіяв збитки державі в розмірі понад 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, припинили незаконний видобуток корисних копалин детективи слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.
Встановлено, що правопорушник – керівник юридичної особи, зловживаючи повноваженнями, самовільно захопив земельні ділянки, що в селі Верхній Струтинь, Рожнятівського району, на яких незаконно видобував торф, який реалізовув на території України та за її межами, таким чином легалізовував кошити отримані від продажу корисної копалини.
15 квітня 2020 року правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 240, ч. 1 ст. 209, ч. 2 ст. 364-1 та ч. 1 ст. 197-1 Кримінального кодексу України.
​За результатами досудового розслідування слідчими Івано-Франківщини складено обвинувальний акт, який Івано-Франківською обласною прокуратурою скеровано до суду.
За скоєння даних кримінальних правопорушень чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...