Мед Атлант

В Рогатині за викрадену вживану шубу чоловіка засудили на 1,5 роки в’язниці

11 жовтня 2019 року приблизно о 19:00 в Рогатині чоловік у стані алкогольного сп`яніння здійснив крадіжку.

На той час він знаходився у приміщенні торгового закладу «У Максима», де звернув увагу на жінку, яка показувала продавцю торгового закладу вживану шубу із штучного хутра, яка належить її дочці.

Спостерігаючи за жінками зловмисник помітив, що жінка помістила шубу та 400 гривень в сумку, після чого вийшла з приміщення торгового закладу. Чоловік також вийшов з магазину вслід за жінкою та помітив, як вона попрямувала в туалет, розміщений на прибудинковій території торгівельного закладу, а свою сумку із вмістом вказаних речей залишила без нагляду неподалік від входу в туалет.

Чоловік скористався моментом та викрав сумку жінки, в якій знаходились гроші та вживана шуба із штучного хутра темно-коричневого кольору, вартістю 240 грн.

Заволодівши викраденим майном, чоловік почав тікати, однак був помічений чоловіком, який у той час перебував на лавці поблизу торгового закладу. Той зробив крадієві зауваження, але зловмисникові все ж вдалося втекти.

Як виявилось, разом з краденою шубою чоловік пішов до місцевої мешканки, якій неодноразово допомагав у проведенні ремонтних робіт. Зловмисник сказав жінці, що має подарунок , за який потрібно заплатити 100 грн. При цьому із сумки він вийняв жіночу шубу. Взявши із столу 85 грн, він залишив у неї шубу та покинув її житло. Про цю подію вона повідомила правоохоронні органи.

Своїми умисними протиправними діями крадій завдав потерпілій майнову шкоду на загальну суму 640 грн.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 186 КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік та 6 місяців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...