Мед Атлант

ЦМКЛ придбала наркозно-дихальні апарати

Ще два важливі медичні апарати – наркозно-дихальні апарати EX-35 придбані в рамках проєкту «Спільні ініціативи та рішення у сфері охорони здоров’я у транскордонній Румунії-Україні», що фінансується в рамках програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Наркозно-дихальний апарат Wato EX-35 – це професійний апарат класу Преміум, який оснащений шістьма режимами штучної вентиляції легень. Про це повідомляють на сторінці КНП ЦМКЛ “Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня”.
Це універсальний і надійний апарат, який використовує передові технології, відповідає високим стандартам, має гнучкі можливості в конфігурації. Wato EX-35 є пристроєм анестезії загального типу, застосовується під час проведення хірургічних операцій для людей будь-якого віку. Апарат має відмінні характеристики по безпеці використання і зручний інтерфейс.
Один апарат активно використовується в операційній відділення інвазивних методів діагностики та лікування, інший в операційній урологічного відділення.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...