Мед Атлант

У Франківську для дитячої лікарні передали апарат ШВЛ та засоби індивідуального захисту

Сьогодні, 27 жовтня, в Івано-Франківську передали медичне обладнання для КНП «Івано-Франківська обласна клінічна дитяча лікарня Івано-Франківської обласної ради».

Голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів зазначив, що на початку пандемії Прикарпаття не було готове до протидії коронавірусу. Та завдяки об’єднанню зусиль влади, громади, соціально відповідального бізнесу вдалося вивести галузь охорони здоров’я на новий рівень забезпеченості обладнанням, яке допомагає рятувати життя.
У рамках програми «Рінат Ахметов – порятунок життя» для дитячої лікарні передали апарат ШВЛ та засоби індивідуального захисту.
Сьогодні за підтримки меценатів ми передаємо обласній клінічній дитячій лікарні сучасний апарат ШВЛ, який є незамінним під час лікування важких станів пацієнтів, хворих на коронавірус, – розповів Віталій Федорів. – Загалом від початку пандемії благодійники вже надали два десятки апаратів ШВЛ для лікарень області. Також вони допомагають і у забезпеченні медиків засобами індивідуального захисту.
Віталій Федорів наголосив, що під час протидії коронавірусу в області здійснюється цілий комплекс заходів. Зокрема ведеться активна робота щодо забезпеченості ліжок кисневими точками. Задля цього Прикарпаття вже отримало від держави понад 18 мільйонів гривень, які спрямовані закладам, що лікують хворих на COVID-19.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...