Мед Атлант

У Березівці водій автобуса №47 не пустив всередину до дітей їхню матір. ФОТО

Сьогодні, 28 жовтня, водій комунального автобуса, що їде маршрутом с. Березівка – Івано-Франківськ,  не пустив у транспорт  жінку до своїх  дітей.

Про інцидент  у соцмережі повідомила сама матір Леся Бунь. За її словами,  водій не пустив жінку до автобуса та поїхав,  а її двоє дітей залишились у транспорті самі.

У с.Березівка біля 7:00 сталося наступне – на зупинці мої діти зайшли в автобус разом з іншими людьми, а я не встигла зайти, бо водій вже закрив двері і почав рух! Відповідно я на ходу, стукаючи в вікно, кричала, що в автобусі мої діти і показувала на шкільний рюкзак, що тримала на плечі!!!! Він зупинився і відкрив тільки свою частину дверей в кабіні і з криками “я за тебе платити не буду”. Я показую рукам на салон, що діти всередині, щоб відкрив двері й випустив малих з автобуса. На емоціях сказала “ти шо дурак дітей мені випусти” після чого він емоційно закрив двері і почав рух, хоча я продовжувала стукати по автобусі!!! Водій не зупинився!!!! Спинила попутню машину і на зупинці біля Велмарту на Коновальця забрала шокованих дітей з автобуса, – написала жінка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...